GROVE HORN MED OSTEFYLL
Dette er en deilig og saftig variant av grove rundstykker. Her kan du fylle med det du ønsker. Jeg brukte vanlig norvegia, brie og krydder smøreost i dag :-)
OPPSKRIFT
6 dl lunkent vann
1 pk blå fersk gjær
2 ss honning
1 ss fiberhusk
1 ts salt
1 dl yoghurt naturell
2 egg
1/2 dl olje
litt revet ost
Smuldre gjær og ha i honning og fiberhusk. Bland inn lunkent vann og miks godt.
Tilsett salt, yoghurt, egg og mel
Til slutt blander du inn olje og ost og elter det godt sammen
La deigen hvile litt på bakebordet før du kjevler det ut til et rektangel
Del leiven opp i trekanter
Legg på det fyllet du ønsker og rull dem sammen. Start med den bredeste enden
Legg hornene på bakepapir på en stekeplate og pensle dem med sammenpisket egg
La dem heve i minst 30 minutter og stek på 200 grader i ca 15 minutter. Jeg bruker varmluft
Avkjøl litt på rist og spis dem lunkne.
De egner seg godt til å fryse og det er bare å varme dem litt før de spises
NYT!
Hvor mye mel?
SvarSlettOps... har glemt å sette inn det :-) Jeg brukte vel omtrent to esker mix med fiber. Jeg blander inn mel til jeg har en passe fast deig. Skal få endret dette i oppskriften:-) Takk for at du så det :-)
SvarSlett