torsdag 27. november 2014

GLUTENFRI TOMATSUPPE
                          MED MOZZARELLA OG BASILIKUM



Dette er en superfavoritt hjemme hos oss :-) Oppskriften har jeg fått av min gode venninne og den har vært laget utallige ganger.
Etter at vi begynte å lage denne har det ikke kommet en eneste posetomatsuppe i handlekurven :-)
Den er naturlig glutenfri og tar bare en liten halvtime å lage.



OPPSKRIFT:


  • 2 LØK
  • 3 SS OLIVENOLJE
  • 3 BOKSER TOMAT. Får du tak i Mutti Polpa er det å anbefale
  • TO TERNINGER GRØNSAKSBULJONG
  • 7 DL VANN
  • 3 HVITLØKSFEDD
  • 2 DL FLØTE Her velger du det fettinnholdet du ønsker
  • MOZZARELLA
  • FRISK BASILIKUM

Start med å hakke løken i biter og ha dette i en kaserolle sammen med olivenolje


Når dette har blitt blankt tilsetter du tomatene, vann og buljong


La dette småkoke et kvarter


Tilsett finhakket hvitløk og fløte og la det koke ytterligere ti minutter


Til slutt moser du det hele med stavmikser


Sever med biter av fersk Mozzarella og frisk basilikum





NYT!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar