søndag 10. februar 2013

PAVLOVA


I dag er det morsdag og vi har et par bursdager som også skal feires :-) Eldstejenta er jubilant og ønsket seg pavlova, så da ble det det :-)

Dette er en superenkel kake å lage og jeg har enda ikke møtt noen som ikke liker den :-)

Til en middels stor kake trenger du:

6 eggehviter
300 gram sukker
1 ts hvit balsamico

Pisk eggehvitene veldig stive.

Tilsett sukkeret sakte mens du pisker videre.

Ha til slutt i balsamico. Massen skal være helt stiv og blank.

Spre massen utover et bakepapir


Sett den inn i ovn på 180 grader og senk varmen til 130 grader. La den stå inne en time. Nå kan du enten la kaka stå inne i ovnen etter at du har slått den av, eller ta den ut og sett den på benken til kjøling.

Når den er helt avkjølt kan den pyntes med pisket krem og friske bær.


Ikke ha på pynt før rett før servering. Dette er en kake som er best samme dag.

GRATULERER MED DAGEN ALLE FLOTTE MØDRE :-)


1 kommentar:

  1. Hihi:) Tror nok at du har møtt noen som ikke liker den;) Denne kaken er alt for søt for meg;)

    Litt rart egentlig, for denne kaken har vi hatt til hver en bursdag i alle år...;)

    - Anna

    SvarSlett